Mirza Mirzetić, stolar iz Sarajeva dobio 18 milijuna na lotu

Autor članka: D.B. Kategorija: Vijesti iz regije
Dodano 18.03.2018 Pregledano: 1800 puta
Print

 

Mirza Mirzetić, stolar iz Sarajeva, sretni je dobitnik 17.987.145,23 kuna na Hrvatskoj lutriji. Listić za loto uplatio je, kako nam kaže, prvi put u životu:

"Nikad prije nisam igrao loto jer sam mislio da je jednostavno nemoguće imat toliko sreće i pogoditi sve brojeve. Ni ovaj put ne bih igrao da me prijatelj nije nagovorio. Prolazili smo pored kioska Hrvatske lutrije i pošto mi prijatelj redovito igra loto, zaustavili smo se da kupi listić pa me pitao zašto i ja ne igram."

"Haha Mirza kukavica, pa daj, moraš bar jednom pokušati inače nikad ništa ni nećeš dobiti. - eto to mi je rekao pa sam odlučio i ja uzeti jedan listić", rekao nam je.

Na pitanje koliki dio će dati prijatelju i na što misli potrošiti novac, Mirzetić odgovara:

"Ne znam još! Ali znam da ću prvih par stotina kuna potrošiti na alkohol jer ćemo se ja i prijatelj prvo pošteno napiti i proslaviti. A dobit će on svoj dio, nema brige, ipak sam zbog njega i postao bogataš."

Mirza Mirzetić nam je dokazao da zaista ima sretnih ljudi i da nekad treba poslušati prijatelja, jer - "tko ne riskira, taj i ne profitira". Možda i vaš prvi listić bude dobitni?

Pogledajte intervju sa sretnim dobitnikom ovdje:

Pogledaj
Autor D.B. / 2015

 

Komentiraj / podijeli

Besplatna edukacija


Galerije slikaIgrice

Hugo

Hugo treba vašu pomoć kako bi oslobodio Hugolinu i djecu.

Igraj
Hamburgeri

Napravite najbolje hamburgere i zaradite dovoljno napojnica.

Igraj
Ninja

Jednostavno. Vi ste ninja. Riješite se svih neprijatelja.

Igraj